PDA

View Full Version : Problems with editing post in Blogs



myjohnson
07-18-2010, 11:59 PM
For some reason I haven't been able to edit my Blog posts. Anyone else having this problem?

imagirlgeek
07-19-2010, 12:03 AM
Can you give more detail? Like, are you getting an error? Blank screen? It edits but doesn't save? Etc, etc, etc....

myjohnson
07-19-2010, 12:10 AM
ok, sure thing.

I normally edit my post once a week when I do a water change. I also record when and which filters I clean. Normally, I would open the link to the blog I want to edit. Each post has three icons on the right hand side. I would check on the "edit" icon. Normally it would open the post and I can make my changes then check save.

Now, when I click the "edit" icon nothing happens. Simply, nothing happens.

I'm using firefox if that matters.

imagirlgeek
07-19-2010, 12:11 AM
Thanks! That gives me some direction. I'll check it and see if I can get that fixed for you right now. :)

myjohnson
07-19-2010, 12:14 AM
no rush, no rush.

I can live without.

Just wanted you to know about it.

imagirlgeek
07-19-2010, 12:41 AM
I think it's gonna take a little more investigating than I can do tonight (working), but in the meantime, can you try right-clicking the edit icon and choosing 'Open in new tab' and see if it actually does? It did for me, just wondering if you see the same.

myjohnson
07-19-2010, 09:50 AM
Traci,

Right-clicking on the edit icon and choosing 'Open in new tab' got the job done! Thanks!

-Thai

imagirlgeek
07-28-2010, 08:30 AM
Is this working for you now? After the last update, I haven't seen the problem. I wanted to make sure it's resolved for you as well.

myjohnson
07-28-2010, 09:44 AM
Works like normal now.

Thanks Traci!

imagirlgeek
07-28-2010, 09:48 AM
:D Good.

I'm working on your extra search options right now (Today's Posts, Last 7 days, Last 14 days, Last Month).