PDA

View Full Version : Edit Button



CichlidFan
12-08-2008, 10:55 AM
I've noticed, (since I use it frequently to correct my (spelling/verbage/grammer) the absence of the edit button in the lounge and on other sections of the box, is this just today? or a recent change? *or maybe just my browser ??

CF

HA....now it's here on this thread...Okay...guess it's just some sections..??

J-WS6
12-08-2008, 10:59 AM
just don't mess up when you type first time! *:lol:

CichlidFan
12-08-2008, 11:00 AM
Like that is really going to happen..... :)

CF